Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Senarai Harga Menu Cake Secret Recipe Malaysia

Senarai Harga Menu Cake Secret Recipe | Secret Recipe adalah sebuah syarikat rantaian kafe di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun1997. Dari dulu hingga kini menu harga kek secret recipe sentiasa mendapat permintaan tinggi dari para peminat kek sedap tanah air. 

Sebiji kek walau harga agak mahal, tetap ada yang sanggup beli kerana puashati dengan rasanya. Kalau nak tahu, McCafe (McDonalds Malaysia) turut menghidangkan menu kek dari Secret Resepi di seluruh negara. 

Harga kek secret recipe dijual dalam bentuk sepotong dan sebiji. Harga untuk jenis-jenis kek Secret Recipe ini berbeza mengikut kategori yang telah ditetapkan berdasarkan pada saiz kek dan bahan yang digunakan. 

Nak tahu berapa harga kek Secret Recipe bersama menu senarai nama kek di sini? Baca artikel ini hingga habis. 

harga-kek-secret-recipe


Kek Secret Recipe Boleh Beli Bentuk Sebiji Penuh atau Potongan (per slice)

Harga kek Secret Recipe ada yang sama dan ada yang berbeza. Harga kek Secret Recipe rasanya ditentukan oleh kategori kek itu sendiri seperti kek berasaskan coklat ataupun cheese. 

Selalunya orang suka beli kek Secret Recipe secara slice sebab boleh pilih banyak rasa kek sekaligus. Antara kek Secret Recipe paling sedap adalah Cake Chocolate Indulgence. 

Jika ditanya apakah kek yang paling popular di Secret Recipe? Aku rasa Chocolate Indulgence dan Red Velvet. 

harga-kek-secret-recipe
Secret Recipe Cake Menu : Chocolate Indulgence

Berapakah menu harga untuk kek Secret Recipe ini? 

Boleh lihat senarai menu harga kek Secret Recipe di bawah ini sebagai panduan untuk tahu harga kek secret recipe chocolate indulgence, red velvet dan lain-lain. 

Harga-harga ini mengikut Catalog Secret Recipe cake price Malaysia.


Harga Cakes Secret Recipe Chocolate

harga-kek-secret-recipe



Harga Cakes Secret Recipe Cheese

harga-kek-secret-recipe


Cakes Secret Recipe Delivery


harga-kek-secret-recipe

Harga Kek Secret Recipe Bila Promosi Lebih Murah Berganda 

Secret Recipe ada juga buat tawaran diskaun untuk harga kek mereka. Dapatkan diskaun menarik untuk setiap pembelian kek secret recipe dengan follow facebook rasmi Secret Recipe Malaysia

Ini contoh harga kek Secret Recipe ketika waktu promosi yang lepas. 


harga-kek-secret-recipe

Kenapa harga kek Secret Recipe mahal?

Sudah tentulah harga kek Secret Recipe ini mahal kerana jenis bahan yang digunakan untuk buat setiap kek tersebut menggunakan coklat yang berkualiti tinggi. Cuba beli dan makan, InshaAllah akan faham kenapa kenapa harga kek Secret Recipe mahal. 

Memang kek Secret Recipe ni banyak yang sedap-sedap pun. Harga Secret Recipe cake menu kira berbaloi la bila dh makan. Rasanya sedap berbanding kek biasa. 

Bila pergi ke restoran Secret Recipe ni untuk beli kek, boleh rambang mata dibuatnya. Tak tahu nak pilih kek yang mana satu. Semuanya menu kek di sini nampak sedap-sedap belaka. 

Kesimpulan 

Restoran Secret Recipe memang dah lama ada di Malaysia. Pelbagai menu makanan ada di sini tapi paling famous adalah kek. Nama Secret Recipe sejak dulu hingga kini cukup sinonim dengan kek yang sedap. 

Untuk membelinya, boleh terjah ke mana-mana cawangan Secret Recipe yang berhampiran. Nanti bolehlah beli kek di sini sebagai kek sambutan harijadi dan hadiah pada yang tersayang. Kalau nak beli untuk makan sendiri pun tak ada salahnya. 

Post a Comment for "Senarai Harga Menu Cake Secret Recipe Malaysia"