Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cara Daftar Jadi Ahli Amway Online Malaysia 2022

Cara Daftar Jadi Ahli Amway Online Malaysia 2022 | Dulu-dulu, aku jadi tertanya-tanya juga, kenapa kalau nak beli barang Amway mesti daftar jadi ahli dulu? Kalau tak jadi ahli tak leh beli barang-barang Amway ni? Sekarang jawapannya sudah ada di depan mata. 

Rupa-rupanya dengan daftar sebagai ahli Amway boleh dapat harga jauh lebih murah untuk beli dan dapat juga kelebihan lain. Bila daftar jadi ahli Amway dengan gelaran ABO ni, tak semestinya kena berniaga pun.

Sudah berpuluh-puluh tahun jenama ini bertahan di Malaysia dan seluruh dunia, ini bermakna Amway merupakan salah satu jenama product rumah, kesihatan dan kecantikan yang terbaik. Antara produk yang sering mendapat perhatian seperti pembersih pinggan, deadorant, ubat gigi dan banyak lagi. 

amway-products
Amway Products

Berapakah harga ahli Amway untuk tahun 2022?

Harga Ahli Amway (Yuran Pendaftaran / Membership)

Harga ahli Amway untuk proses pendaftaran tidak semahal yang disangka. 

Harga yang perlu dibayar untuk harga ahli Amway ini hanyalah RM60 sahaja!

Bagai tak percaya tapi itulah hakikatnya. RM60 ini boleh daftar atas nama bersama suami dan isteri. 

Bila aku tahu berdaftar sebagai ahli Amway tak nak berniaga pun tak apa, barulah rasa lapang sikit kat dada. Lagipun untuk daftar jadi ahli tak adalah mahal sangat, hanya RM60 saja. Mahu berniaga atau tidak, itu pilihan masing-masing. 

Jika kita tidak mendaftar sebagai ahli Amway, kita dipanggil sebagai customer atau prospek.  Tapi jika kita mendaftar sebagai ahli Amway, Kita dipanggil sebagai ABO. Maksud ABO ni 'AMWAY BUSINESS OWNER', betul-betul terasa seperti Amway ini company sendiri walaupun hanya bayar RM60 untuk jadi ahli.

cara-berdaftar-amway-malaysia
Office Amway Malaysia

Bagi yang hanya suka membeli, boleh terus order barangan Amway secara online. Harga untuk semua produk di bawah jenama Amway ada di website untuk check dan buat pembelian dengan mudah.  

Jom daftar jadi ahli Amway sama ada nak beli barang untuk kegunaan sendiri atau untuk berniaga badgi mendapatkan pendapatan tambahan. Nak daftar jadi ahli Amway tak susah pun, boleh terus daftar online. Cara daftar jadi ahli ahli Amway seperti di bawah. 

Cara Daftar Jadi Ahli Amway Malaysia 

Cara nak jadi ahli Amway Malaysia sekarang ni senang saja. Tak perlu nak terus pergi ke mana-mana cawangan Amway yang terdekat pun tak apa. Jom ikut step by step untuk mendaftar sebagai Ahli Amway (Amway Business Owner) secara online. 

Sebagai Amway Business Owner (ABO), banyak kelebihan sedang menantik sebaik saja berjaya membuat pendaftaran. Jom ikut step by step untuk mendaftar sebagai Ahli Amway (Amway Business Owner).

Buka link website amway dan lihat cara-cara mendaftar yang ada. Panduan isi maklumat asas seperti yang di bawah ini. 

Cara Daftar Jadi Ahli Amway Online

Ikut step by step untuk mendaftar sebagai Ahli Amway (Amway Business Owner). Buka link website amway seperti diarahkan dan ikut langkah seterusnya langkah demi langkah.

Bagaimana cara nak jadi ahli Amway?

Ada tak cara nak daftar Amway online untuk Malaysia?

Cara Mendaftar (isi borang) Amway step by step

1. Isi Bahagian A : Maklumat Peribadi Pemohon 

Layari lamanweb utama Amway Malaysia dengan klik pada link ini, https://www.amway.my/registration/businessowner

Isi Bahagian A dengan lengkap mengikut maklumat asas yang diperlukan seperti berikut. 

Citizenship : Malaysia

Malaysia NRIC Number : Nombor kad pengenalan

Name as per NRIC : Nama sebenar seperti atas kad pengenalan 

Date of birth  : Tarikh lahir 

Gender : Jantina (lelaki / perempuan)

Ethnicity : Kaum / Bangsa

Preffered language : Bahasa pilihan

Maritul status : Single (bujang) / Married (berkahwin)

Mobile : Nombor handphone 

Email address : masukkan email

Home address : alamat tetap yang lengkap untuk sebarang urusan surat menyurat

Cara daftar jadi member Amway

2. Bahagian B : Maklumat Pasangan 

Isi bahagian maklumat pasangan ini untuk kelebihan sebagai ahli yang lebih dari Amway. Jika buat peluang bina kerjaya ini dengan bersungguh-sungguh, boleh dapat bonus percutian dari Amway. Bonus percutian ini dapat dinikmati bersama pasangan jika namanya di isi di sini .

Rezeki di tangan Allah SWT, maka sebaiknya isikan maklumat diri dan pasangan. 

Cara daftar jadi member Amway

3. Bahagian C : Maklumat Penaja / Sponsor 

Isi nombor ABO penaja dan klik Confirm. Pastikan nama sponsor adalah betul (rujuk gambar). 

Sponsor ABO Number : 701 2174 857 
Name : Rohayati 

Cara daftar jadi member Amway

4. Bahagian D : Nombor Akaun Bank Untuk Terima Bonus 

Isi Bahagian C dengan memasukkan nombor akaun bank dan nama pemilik untuk akaun bank tersebut. Ini untuk memudahkan urusan bonus untuk ABO yang layak dengan kadar belian produk 250 PV sebulan.

1.Pilih jenis akaun 

2. Masukkan nama bank 

3. Masukkan penama akaun bank

4. Masukkan nombor akaun bank 

5. Klik Validate untuk sahkan

6. Akhir sekali klik pada bahagian Declaration & Acceptance dan klik NEXT. 
Cara daftar jadi member Amway

Done! Welcome to Amway! Enjoy the income and reward when you grow your business. Amway Business Owner can buy products with a special price! 

Seterusnya boleh kemaskini Amway profile masing-masing. 

"Umur itu bukan penghalang" - Aunty Zainab 

Dalam banyak-banyak kisah inspirasi di Amway, kejayaan Aunty Zainab menjadi satu sumber inprirasi pada ramai anak muda dan surirumah-surirumah. Bagi Aunty Zainab kejayaan beliau adalah kejayaan bersama dan beliau suka berada di Amway kerana tidak bersifat 'menyusahkan dan mengkayakan orang lain'.

Aunty Zainab sendiri seringkali menasihati rakan-rakan lain di Amway supaya lakukan yang terbaik. Beliau tidak pandai IT dan tidak pandai berniaga online, tetapi beliau yakin rezki Allah SWT. Disebabkan itu, Aunty Zainab selalu beri semangat pada yang lain supaya buat yang lebih baik lagi daripada apa yang dia mampu buat. 

cara-daftar-amway-online

Rumah Kediaman Aunty Zainab 

Anty tak pandai berniaga online macam orang lain tapi ini yang aunty dapat berkat bersama Amway. Aunty tahu anak-anak muda sekarang lebih pandai dengan internet, tak mustahil boleh dapat lebih dari apa yang aunty dapat. Tips utama kena cepat-cepat bertindak kerana berfikir lama akan membuatkan kita lupa dan sama sekali tak bertindak sampai peluang depan mata terlepas macam tu saja.

Mahu daftar team Amway sepasukan bersama Aunty Zainab hanya dengan harga RM60? Ikut langkah-langkah di bawah atau whatsapp terus ke talian https://wa.link/2tg7mh

Daftar Keahlian Untuk Jimat Beli Barang Amway, Akhirnya Dapat Cash Bonus Berkali Ganda

Berkat dari itu, ramai ikut serta dalam team Amway dengan menjadikan Aunty Zainab sebagai 'seorang ibu' yang harus didengar nasihat-nasihatnya. 

Berkat dari itu seorang demi seorang mampu meraih pendapatan sampingan melalui Amway , berkat didikan dan tunjuk ajar dari rakan-rakan seperjuangan yang lain. 

cara-daftar-amway-online-malaysia

cara-nak-daftar-ahli-amway-online

Kesimpulan

Di Amway ada banyak produk yang ohsem! Jika sebelum ni dah pernah jadi ahli Amway dan sekarang dah keahlian dah expired, boleh aktifkan semula keahlian. 

Macam yang cakap tadi, bila dah daftar jadi ahli dengan gelaran sebagai Amway Business Owner (ABO), kita terus layak membeli sebarang produk keluaran Amway dengan harga ahli. Penjimatan sangat besar tau!

Jom daftar menjadi ahli Amway samada nak beli barang untuk kegunaan sendiri atau nak jadikan Amway sebagai side income. 

Jika mahu daftar team Amway sepasukan bersama Aunty Zainab hanya dengan harga RM60? Ikut langkah-langkah di atas tadi dan whatsapp ke talian https://wa.link/9snwwdRujukan :

Sis Hawa BlogPost a Comment for "Cara Daftar Jadi Ahli Amway Online Malaysia 2022"