Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Super Shocking Sale PG Mall Benar-Benar Mengejutkan!

Super Shocking Sale PG Mall Benar-Benar Mengejutkan! | PG Mall, namanya semakin hari semakin menjadi sebutan. Bagi yang belum kenal PG Mall, kalian sangat rugi kerana PG Mall ini benar-benar boleh memberi pelbagai manfaat. 


Sebelum saya huraikan dengan lebih lanjut mengapa perlu berbelanja di PG Mall, di sini saya akan kongsikan dulu serba sedikit pengenalan mengenai PG Mall ini. 


Apa Itu PG Mall? 


Platform PG Mall merupakan sebuah platform E-commerce. Ianya juga merupakan platform E-commerce No.1 di Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017 yang lalu. PG Mall juga merupakan satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia yang disenaraikan sebagai sebuah laman web e-dagang dengan kedudukan 3 teratas melalui IPrice insight reportDi PG Mall ini, hampir semua barang keperluan ada di sana. Kalian senaraikan saja mahu beli apa. Dari pakaian, produk kesihatan, produk kecantikan, barangan peralatan dapur, perlatan bersukan, bahkan makanan dan bahan masakan juga ada. 


Melalui PG Mall ini juga, kalian bukan saja dapat membeli belah dengan senang di dalam sebuah website, bahkan kalian juga berpeluang untuk miliki ‘store online’ di dalam PG Mall seandainya kalian ini ada barangan untuk diniagakan. Apa yang lebih menguntungkan, bakal peniaga boleh menjual di platform PG Mall tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal. 


Pembeli Boleh Berseronok Dengan Super Shocking Sales Yang Benar-Benar Mengejutkan!


Sebagai sebuah platform tempat membeli-belah yang sangat istimewa, PG Mall sentiasa ingin memberi layanan yang paling terbaik untuk para pelanggan. Sebagai bukti, saat ini team PG Mall sedang hangat membuat promosi super shocking sales dengan potongan harga yang sangat mengejutkan!


Bagi pendapat saya sendiri, harga yang ditawarkan oleh PG Mall saat ini benar-benar drastik dan boombastik. - Harga Tawaran Bermula Dari RM1

Wow! Ini betul-betul menjimatkan ni. RM1 tu betul-betul murah tau. Lepas ni nak cepat-cepat ke platform PG Mall untuk merebut peluang membeli belah dengan harga harga tawaran terlajak murah yang bermula dari RM1 ini. 


- Tawaran Baru Muncul Setiap Hari 

Sudahlah murah, tawaran baru juga muncul setiap hari. Ini bermakna setiap hari ada saja barangan baru yang berlainan ditawarkan dengan harga tawaran yang sangat rendah! Tak bosan kalau begini.  


Dan harga pembelian dengan tawaran super shocking sales ini adalah sangat-sangat terhad, jadi kena cepat-cepat rebut peluang sementara masa masih ada. Nak lihat produk apa yang sedang dijual dengan harga tidak masuk akal saat ini, boleh terus pergi ke ‘super shocking deal’ pada platform PG Mall.  


Promosi Berterusan Yang Lain Juga Ada


Selain dari promosi super shocking deal yang terhad itu tadi, PG Mall turut menawarkan harga penjimatan yang berterusan dengan promosi yang berbeza. 


a) Hot Day Sales Untuk promosi hot day sales ini, pihak PG Mall membuka 3 slot setiap hari untuk memberi penjimatan dengan potongan diskaun yang sangat berbaloi. 3 slot ini diadakan setiap hari pada jam 10:00 pagi, 16:00 (4 petang) dan juga 21:00 (9 malam). 


Promosi ini benar-benar boleh dianggap sebagai tawaran harga jaminan terendah dengan potongan diskaun 80% setiap hari. 


b) Loveyou 3000 Untuk promosi dengan nama Loveyou 3000 ini, para pelanggan yang telah membuat pembelian sebanyak RM30 ke atas akan dilangsungkan untuk menyertai kempen Love You 3,000.


Dengan penyertaan ini, para pelanggan ini dapat merebut peluang untuk memenangi pelbagai menarik yang bernilai RM3,000 secara keseluruhannya. Pengumuman senarai pemenang akan dihebohkan pada 15 dan 30 setiap bulan. Ini bermakna semakin banyak yang anda belanjakan, semakin tinggi peluang anda untuk menang pelbagai hadiah menarik tersebut. 


PG Mall Turut Menawarkan Konsep ConsuMerchant


Apa itu ConsuMerchant? ConsuMerchant ini merupakan sebuah perkataan hibrid yang berasal dari perkataan, "Consumer" dan juga "Merchant".  Konsep ConsuMerchant ini adalah model perniagaan yang boleh membantu para pengguna / pembeli tak kira tua mahupun muda untuk menjadi menjadi usahawan yang boleh membina empayar perniagaan tetap bersama-sama dengan PG Mall. 


Dengan cara ini, kalian boleh dianggap sebagai rakan niaga untuk jangka panjang dan sebagai balasan PG Mall menawarkan ganjaran tunai berterusan sebagai atas pembelian yang dilakukan melalui program "Forever Cash Back". Pulangan tunai selamanya ini boleh mencecah sehingga 3.5%. Ini bermakna kalian cuma perlu Shop, Share dan Earn untuk sebuah nilai pulangan yang sangat besar. Bagus kan konsep ConsuMerchant ni. 


Shop Now! Jangan Tunggu Lama-Lama Nanti Terlepas Peluang 


Saat ni, terasa macam nak beli semua benda yang ada di PG Mall. Tak sabar nak rebut pelbagai jenis tawaran diskaun yang ada di platform PG Mall. Lagipun tak terasa rugi kerana semakin banyak membeli maka semakin banyak pulangan balik yang boleh diperolehi. 


Bagi kaki-kaki shopping online, jom cuba luangkan sedikit masa untuk singgah ke 

PG Mall. Lihat dan bandingkan sendiri semua tawaran yang telah pihak PG Mall sediakan. Macam-macam faedah ada di sini jadi apa salahnya untuk sama-sama merebut peluang yang sudahpun terbuka luas. 


Bagi mendapatkan info yang lebih jelas mengenai PG Mall, kalian boleh layari link di bawah ini : 

Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Supershockingsale #Hotdaysale #Loveyou3k

2 comments for "Super Shocking Sale PG Mall Benar-Benar Mengejutkan!"