Friday, 27 September 2019

Costum.My - Website Siapkan Hadiah Design Sendiri Yang Kreatif

Costum.My - Website Siapkan Hadiah Design Sendiri Yang Kreatif | Abam bukan seorang yang reti bab-bab hadiah. Jujur cakap memang selalu rasa susah nak pilih hadiah untuk diberikan pada sesiapa. Tak kisahlah hadiah untuk bini ke, hadiah untuk sahabat nak kahwin ke memang abam blur. Kalau suruh abam beli barang untuk diri abam sendiri pun rasanya punyalah lama abam dok termenung kat pasaraya tu! Helo... beli barang kenalah yang ada kualiti, kan baru pakai sehari dah rabak. 




Untuk nak mudahkan diri abam sendiri dan juga diri sapa saja di luar sana yang ada penyakit kronik tak reti nak pilih hadiah ni, di sini abam kumpulkan cadangan hadiah untuk sesiapa saja wanita (terutama isteri) yang punya maksud tersirat. Kalau nak beli pilih yang macam dalam senarai ni barulah maksud kita mudah sampai.

Antara hadiah tersebut adalah :

  • Apron - dengan maksud minta dia rajin masak
  • Jacket & Hoodie - dengan maksud supaya dia rasa sentiasa ada pelindung
  • Sportswear - dengan maksud supaya dia boleh turunkan berat sikittttttt.....
  • Blouse labuh wanita - dengan maksud terima kasih kerana sentiasa jaga aurat selalu
  • Tissue Cover - dengan maksud jangan asyik mudah nangis dan sentap
  • Mouth mask - dengan maksud jangan suka membawang sangat
  • Laptop bag - dengan maksud udah-udah la bawa balik kerja office ke rumah tu....
  • Waist bag - dengan maksud jangan suka letak barang peribadi merata-rata
  • Beg makanan - dengan maksud rajinkan masak bekal dari beli di kedai
  • Doormat - dengan maksud ingat untuk siapkan minum petang untuk suami selalu time balik kerja
  • Table cloth - dengan maksud siapkan makanan yang sedap sokmo di bawah tudung saji
  • Baju kurung / hijab - dengan maksud jagalah akhlak sentiasa




Haa amacam? Ok kan? Tak payah prepair hadiah mahal beratus beribu pun untuk tackle hati isteri ni. Orang pompuan ni mereka lebih suka something yang sweet dan ada maksud untuk rasa lebih dihargai daripada barangan mahal yang akan hanya jadi penyeri di tubuh. Beli mana-mana barangan dalam list di atas dan selitkan maksud tersebut dengan cara penyampaian yang baik, InshaAllah isteri akan rasa lucu dan dalam masa yang sama akan terasa yang diri mereka itu sentiasa diperhatikan oleh suami sentiasa. 

Ini barulah betul bro! Jangan asyik ajar isteri ngan kemewahan saja nanti buatnya isteri bertukar jadi materialistik, argh sudah.. diri sendiri juga yang susah. Nak lagi sweet, dapatkan semua barangan tadi dengan cara atas online hasil daripada design sendiri. Macam tak percaya boleh design sendiri kan tapi memang betul-betul ada. Hadiah design sendiri ni boleh di buat melalui lamanweb COSTUM.MY




Antara Sebab Mengapa Website Costum.my Menjadi Pilihan

Website ini bukan saja ada menawarkan pelbagai pilihan hadiah yang boleh korang design sendiri malah kualiti hadiah yang korang pilih itu juga adalah baik dengan harga yang sangat berpatutan. Best tak best kalau kita dapat design sendiri hadiah untuk beri pada insan tersayang? Jawapannya mestilah best dengan perasaan yang sangat terujaDi sini ada lebih daripada 200 produk semuanya! Banyak betul..... 




Antara kelebihan lain yang ditawarkan oleh Costum.my ini adalah :

1 - boleh print atas pelbagai permukaan (termasuk kain bercorak)
2 - tiada minimum order (tempah satu pun tak mengapa)
3 - mempunyai kepakaran yang tinggi dalam bidang printing
4 - servis yang sangat pantas
5 - harga benar-benar berbaloi

Pilih produk mana yang diinginkan dan follow saja step by step sebagaimana yang di ajar. Mudah sangat-sangat!



Costum.My Turut Menjadi Pilihan Pihak Korporat Yang Profesional

Website Costum.My ini juga tidak terhad untuk pembuatan hadiah design sendiri semata-mata malah ia turut boleh digunakan untuk seller dan usahawan yang inginkan barangan bantuan berniaga seperti sticker product, sticker marketing, kanvas dan lain-lain lagi.

Antara syarikat yang telah pernah menggunakan khidmat daripada pihak Costum.my ini adalah seperti :

> Universiti Teknologi Petronas (UTP)
> Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
> Universiti Selangor (UNISEL)

> Universti Teknologi Mara (uiTM)
> Kolej PolyTech Mara (KPTM)
> Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN)
> iFlix
> CIMB Foundation
> Movie Animation Park Studio (MAPS)
> Thunder Print


Jika ingin melihat sendiri servis yang ditawarkan boleh berkunjung ke premis secara terus  pada alamat yang tertera seperti di bawah ini :


Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
NO 46A, HALA TAMAN MERU 11,
MERU 2B 30020 IPOH,
PERAK MALAYSIA 
LAT LONG :4.661083, 101.067278

Dibuka pada: Isnin- Jumaat 9:00 AM - 6:00 PM
No tel: 05-5252144
Email: info@custom.my
Whatsapp: 013-484 5800
Telefon Bimbit: 013-484 5800

1 comment:

  1. Wahh boleh tempah selai baju la. Boleh cuba ni

    Followed here #113

    ReplyDelete