Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HOT DOMINO’S PIZZA DEALS EXCLUSIVELY ON SHOPEE

Tawaran pizza yang tidak dapat dinafikan semasa Tahun Baru Cina.Para pencinta Domino Pizza boleh bergembira kerana jenama pizza kini secara rasmi di Shopee, platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan. Secara eksklusif untuk pengguna Shopee sahaja, pencinta pizza akan dapat menikmati tawaran yang menggembirakan yang dapat membuktikan sangat sukar untuk mengatakan tidak.

Domino's Pizza Malaysia pertama kali bermula pada tahun 1997 dan telah memperluaskan jejaknya ke lebih 230 kedai di seluruh negara. Ia terkenal dengan pengalaman pizza yang muktamadnya, yang menawarkan jaminan kepuasan produk, jaminan penghantaran 30 minit dan jaminan selama 15 minit. Menerusi janji jenama itu All About You, Domino memperluaskan kemudahan dan tawaran eksklusifnya kepada pelanggan Shopee musim perayaan Tahun Baru Cina ini. Kedai rasmi di Shopee akan menjual baucar yang membawa promosi istimewa supaya pengguna boleh membeli baucer sebelum menggunakannya di laman web atau outlet Domino.
Selain kedai rasmi di Shopee, laman web rasmi Domino, www.dominos.com.my dibungkus dengan maklumat berguna, menu dan program kesetiaan jenama. Ia juga sudah tentu di mana pelanggan boleh meletakkan pesanan dalam talian untuk pizza kegemaran mereka.

Bersempena dengan pelancaran rasmi pada Shopee serta untuk meraikan Tahun Baru Cina dan semangat perjumpaan keluarga, Domino's Pizza akan memperluaskan bukan satu, bukan dua, tetapi tiga tawaran gila yang akan memanggil kebanyakan citarasa perhatian.Dari 1 hingga 5 Februari 2019, pengguna Shopee boleh menikmati beberapa Kejutan Jualan dengan penjimatan sehingga 68%, berlaku sepanjang hari pada masa yang berlainan. Tinggal di aplikasi atau laman Pembeli untuk menjadi yang bertuah untuk menangkap Jualan Terkejut dan nikmati harga terendah dari Domino.

Pada hari pertama, membeli satu pizza biasa hanya RM8.80 (bernilai RM26.50), manakala dari 2 hingga 4 Februari, pengguna menikmati pizza yang besar dengan harga RM18.80 (bernilai RM35.65). Ini adalah terhad kepada satu pembelian bagi setiap pengguna Pembeli dan sah untuk takeaway atau makan.Pada 5 Februari, ketika tiba masanya untuk menyelenggarakan pesta perjumpaan kembali dari semua memasak dan membersihkan, memesan pizza ekstra besar untuk hanya RM28.80 (bernilai RM45.10) untuk semua orang di rumah. Ia hanya terhad kepada satu pembelian bagi setiap pengguna Pembeli, dan sah untuk penghantaran, takeaway atau makan.

Baucer, yang pernah dibeli dari kedai rasmi Domino's Pizza di Shopee, boleh ditebus di seluruh cawangan Domino di Malaysia untuk dibawa pulang atau makan. Bagi mereka yang suka pizza mereka dihantar ke pintu depan, mereka perlu log masuk ke www.dominos.com.my dan masukkan kod kupon, nombor siri dan tarikh luput. Pilih tawaran dan klik "Tebus" sebelum melengkapkan pesanan.

Kami dengan senang hati bekerjasama dengan Shopee kerana ia membolehkan kami menjangkau 16 juta pelanggan yang kukuh. Melalui ini, kami dapat terus memberikan nilai yang lebih besar untuk pengguna Shopee yang suka pizza dengan hanya satu klik dan ini adalah sejajar dengan janji kami untuk memberikan nilai dan kemudahan yang lebih besar kepada pelanggan kami. Dengan Tahun Baru Cina di sekitar sudut, dan bersama dengan sambutan bertema Kongsi Fa Cai Shopee, pelancaran kedai rasmi Domino di Shopee tepat pada masanya kerana rakyat Malaysia kini boleh menikmati pizza Domino dengan rakan-rakan dan keluarga mereka semasa mereka merayakan musim perayaan atau menikmati rehat yang baik. Seperti ungkapan, 'keluarga yang makan bersama-sama, tetap bersama', "kata Linda Hassan, Naib Presiden Pemasaran Kanan, Domino's Pizza Malaysia dan Singapura.Lebih "topping" untuk menggigitPerayaan ini berterusan sehingga 31 Mac 2019 kerana perkara-perkara terbaik adalah untuk dimanfaatkan selagi mungkin. Kedai rasmi Domino di Shopee akan terus menjual baucar mulut. Terma dan syarat dikenakan, dan surcaj dikenakan juga.

Tawaran Makan Malam / Makan: Perbelanjaan RM15.90 untuk kombo Pizza Biasa dan Roti Twisty atau RM26.50 untuk Pizza Besar dan Breadstix.
Penghantaran: Domino menawarkan tiga hidangan biasa dan hidangan sayap ayam di hanya RM56.18; kombo satu pizza biasa, satu pisang kaya 6 inci dan satu minuman ringan hanya RM23.32, dan lima pizza biasa hanya RM69.96. Tawaran ini juga diperluaskan untuk mengambil tempat makan dan makan malam.Tawaran Makan Malam / Makan: Perbelanjaan RM15.90 untuk kombo Pizza Biasa dan Roti Twisty atau RM26.50 untuk Pizza Besar dan Breadstix.

Penghantaran: Domino menawarkan tiga hidangan biasa dan hidangan sayap ayam di hanya RM56.18; kombo satu pizza biasa, satu pisang kaya 6 inci dan satu minuman ringan hanya RM23.32, dan lima pizza biasa hanya RM69.96. Tawaran ini juga diperluaskan untuk mengambil tempat makan dan makan malam.

Post a Comment for "HOT DOMINO’S PIZZA DEALS EXCLUSIVELY ON SHOPEE"